Notícies

Ens sumem a la candidatura unitària de les esquerres, Guanyem Valldoreix

La candidatura, a part d'ERC, aplega CUP, Comuns, Procés Constituent i Moviment d'Esquerres, a més de les associacions veïnals Veïns i Veïnes Progressistes i Gent per Valldoreix

Fotografia de família, després de la presentació
Fotografia de família, després de la presentació | Guanyem Valldoreix

La secció valldoreixenca d'Esquerra Republicana dona suport a la candidatura unitària Guanyem Valldoreix, un projecte col·lectiu que neix amb l'objectiu de canviar el govern de l'EMD, per tal de fer-lo fort i autònom respecte Sant Cugat, no una simple sucursal. Amb aquest objectiu, ERC, CUP, Comuns, Procés Constituent i Moviment d'Esquerres s'uneixen al voltant del candidat a president, Xavier Humet, a qui també donen suport les associacions Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix i també Gent per Valldoreix.

A la roda de premsa de presentació de la candidatura, el presidenciable Humet també va reivindicar la necessitat de fomentar la cohesió entre els vilatans i vilatanes de Valldoreix: 'Volem recuperar l'esperit del Valldoreix d'abans, el de poble. Ara som poc més que una zona dormitori pensada per anar a l'estació, als llocs de feina i comprar, majoritàriament a Sant Cugat'.

Humet també ha exposat la necessitat de recuperar la participació ciutadana i el seu principal òrgan vehicular: el Consell de la Vila.