Notícies

ERC-MES reclama que la gent de Valldoreix pugui fer els tràmits relacionats amb Sant Cugat a l'EMD

Gómez, Ingla i Climent, d'esquerra a dreta
Gómez, Ingla i Climent, d'esquerra a dreta
El grup municipal d'ERC-MES a l'EMD de Valldoreix demana instal·lar una unitat administrativa perquè les persones de Valldoreix puguin fer els tràmits relacionats amb Sant Cugat sense necessitat de desplaçar-se a l'ajuntament. La proposta dels republicans es presentarà en forma de moció al ple de Sant Cugat d'aquest febrer i posteriorment a la Junta de Veïns de l'EMD, la propera sessió de la qual tindrà lloc a finals de març.

'La ciutadania valldoreixenca té una administració de referència i ha de poder resoldre un tràmit relacionat amb Sant Cugat a la mateixa EMD', ha explicat el vocal d'ERC-MES a l'EMD, Noël Climent. El vocal ha afegit que 'hem de ser capaços de facilitar les coses a les persones. Tenim una administració i un espai per fer-ho'.

Climent ha posat com a exemple el fet d'apuntar els nens i nenes a llars d'infants fora de Valldoreix, els temes d'empadronament i certificats d'arrelament, les llicències d'activitat econòmica, etc. 'No ens posem traves. Intentem anar més enllà en la descentralització. Que tinguin competències diferenciades no vol dir que hagin de viure d'esquenes l'una a l'altra', ha afegit el vocal. ERC-MES, a la moció, també demana estudiar la viabilitat tècnica d'implantar una finestreta única administrativa.