ERC-MES reclama al govern que l'oposició participi de manera més activa en els pressupostos

Un moment de la sessió d'ahir
Un moment de la sessió d'ahir | Foto / Cugat.cat
El vocal d'ERC-MES a l'EMD de Valldoreix, Noël Climent, ha votat en contra del pressupost 2017 per les dificultats que es troba l'oposició per participar-hi. 'Ens agradaria votar a favor però hi ha certs elements que ens ho impedeixen, com el fet que no haguem pogut participar en la seva elaboració'. Climent, a més ha destacat que hi ha diners destinats a projectes d'envergadura que veuran la llum en mandats posteriors. 'Aquestes partides haurien de ser de consens', ha sentenciat.

Climent també ha vinculat el vot als pressupostos a la confiança que genera el govern. 'La seva actitud amb les zones verdes de la modificació del Pla General Metropolità (PGM) i l'arranjament del camí de la Salut tampoc ajuden a votar aquests pressupostos'. El republicà ha lamentat que l'equip de govern no compleixi la promesa de diàleg i transparència que va fer amb l'oposició durant el discurs d'investidura, ara ja fa gairebé un any i mig.

El pressupost ha tirat endavant amb els vots a favor de CiU-Actuem (5), les abstencions de CUP-PC (2) i C's (1) i el vot en contra d'ERC-MES (1).