ERC-MES reivindica una gestió 100% valldoreixenca de les activitats de Can Monmany

Noël Climent, a la Junta de Veïns
Noël Climent, a la Junta de Veïns
El vocal d'ERC-MES a l'EMD de Valldoreix, Noël Climent, ha reclamat aquest dijous al ple de la Junta de Veïns un conveni per gestionar Can Monmany en què l'EMD no surti perdent en relació amb Sant Cugat. En concret, Climent ha lamentat que l'administració valldoreixenca cedeixi a Sant Cugat la gestió de les activitats educatives i, per tant, també la licitació i gestió dels seus horts. 'Nosaltres entenem que hi ha una altra manera de fer política per als valldoreixencs i valldoreixenques', ha explicat el republicà.

El ple també ha servit per aprovar la moció d'ERC-MES per declarar el territori cultura de pau i lliure de pràctiques militars, aprofitant els darrers exercicis militars que han tingut lloc a Collserola i la denúncia que ha dut a terme el ministeri de Defensa contra el Parc Natural. La Junta, a més, també ha aprovat a proposta d'ERC-MES penjar el llaç vermell amb motiu del Dia Internacional de la Sida el proper 1 de desembre.

Climent també ha alertat que les negociacions per modificar el ROM del Reglament de Participació Ciutadana no poden servir d'excusa per no convocar el Consell de la Vila. 'Fa temps que s'hauria d'haver convocat i no s'ha fet. No s'ho creuen', ha dit al govern de CiU-Actuem. El vocal també ha reclamat que sigui un òrgan més obert del que és en aquests moments.