Notícies

L'EMD treballarà per garantir el salari mínim de 1.000 a l'administració i en les empreses que contracti

La Junta de Veïns del ple
La Junta de Veïns del ple
La Junta de Veïns de Valldoreix d'aquest dijous ha aprovat la proposta d'ERC-MES de garantir que els treballadors de l'administració valldoreixenca cobrin el salari mínim de 1.000 euros. De la mateixa manera, l'EMD també es compromet a contractar empreses que compleixin aquest requisit. La proposta ha comptat amb els vots a favor de l'equip de govern (CiU) i la CUP-PC. Ciutadans s'ha abstingut.

La sessió plenària també ha servit per adherir Valldoreix a la campanya 'No puc esperar' de de l'Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya (ACCU), que permetrà als seus usuaris identificar-se amb una targeta i fer servir els lavabos d'establiments públics i dels comerços adherits.La moció la van presentar ERC-MES i CiU i ha esdevingut institucional.

Per contra, la majoria absoluta de l'equip de govern ha tombat la proposta de tota l'oposició per implantar millores en el clavegueram. 'No té sentit que Sorea sigui l'encarregada de fer l'auditoria quan ella mateixa gestiona el servei', ha explicat el vocal d'ERC-MES, Noël Climent, sobre els motius del govern per votar en contra de la proposta.